Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Χυμος Καρπούζι

                       Χυμος Καρπούζι 
Τωρα το καλοκαιρι ενας χυμος καρπουζιου ειναι οτι πρεπει για να δροσιστειτε.
Υλικα
250 γρ φράουλες, καθαρισμένες, κομμένες σε κομμάτια
500 gr καρπούζι, σε κύβους
250 ml κρύο νερό
150 γραμμάρια πάγο
3 κουταλιές της σούπας μέλι
Πώς να τον κάνετε:
1.Βαλτε σε ένα μπλέντερ: τις φράουλες, το καρπούζι, το παγωμένο νερό, τον πάγο και το μέλι. Αλεστε έως ότου όλα λειωσουν.
2. Ρίξτε τα μέσα σε ποτηρια και σερβίρετε αμέσως.
*Για 5 ποτηρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου