Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Τα οφέλη υγείας των Λεμονιων.

Τα οφέλη υγείας των Λεμονιων.
Το λεμόνι έχει πολλα οφέλη, καθώς και ο χυμός του λεμονιού επίσης.
Ο χυμός λεμονιών είναι μια καλη πηγή της βιταμίνης C. Ένα από τα οφέλη για την υγεία είναι ότι τα λεμόνια και ο χυμός τους μπορουν  να προστατεύσουν  το σώμα σας από τα μικρόβια και τα βακτηρίδια.
Το Λεμόνι είναι ενα ανεκτίμητο δώρο της φύσης στην ανθρωπότητα. Αυτό το κίτρινο φρούτο όχι μόνο θεραπεύει και ειναι φύλακας της υγείας, αλλά και παλεύει και καταστρέφει τα μικρόβια και τα βακτήρια σαν πολεμιστής.
Τα αμέτρητα οφέλη του λεμονιου εχουν αναφερθει στις θρησκευτικές γραφές,  στη σύγχρονη επιστήμη και σε ιατρικά περιοδικά και βιβλία.
Τα λεμόνια είναι πλούσια σε πολλά συστατικά , ιδίως κιτρικό οξύ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιατρική λόγω του κιτρικου οξεος  και της βιταμίνης C που περιεχουν.
Έχουν ιδιαίτερη αξία για τον χυμο τους, ο οποίος χρησιμοποιείται σε πολλα τροφιμα.Ο Χυμός λεμονιού αυξάνει την γεύση και βελτιώνει τη γεύση των διαφόρων φαγητών.
Ο χυμος απο Λεμόνι βοηθά στον καθαρισμό των τοξινών από το σώμα μας. Το δέρμα δεν μπορεί να ειναι υγιες όταν το σώμα σας εχει πολλες τοξίνες! Όταν απαλλαγούμε από τις τοξινες το δέρμα θα δείχνει οπως πρώτα φωτεινο!

Διαβαστε για τις  βιταμίνες

Συνταγη
Ποτο λεμονιου
Υλικα:
Χυμος  3 λεμονιων
2 κ.γ. ζάχαρη η Μελι βιολογικο
1 / 2 φλιτζάνι βρασμένο νερό
1 ποτήρι σόδα η αερουχο αναψυκτικο.
Παγάκια
Μέθοδος:
-Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το βραστό νερό.
-Προσθήκη της σόδας.
-Προσθέστε τα παγάκια.
Για : 2 φλιτζάνια

1 σχόλιο: